Inloggen MijnONVZ

ONVZ groeit

ONVZ is met ruim 5 procent gegroeid naar meer dan 430.000 verzekerden. Wij zijn erg blij dat u bij ons bent gebleven of juist dit jaar voor ons heeft gekozen. ONVZ kijkt tevreden terug naar het afgelopen jaar en ook in 2014 staan keuzevrijheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Verzekerd van vrije keuze

Tot en met 31 december was het voor iedereen mogelijk om over te stappen van zorgverzekeraar. De meeste verzekerden hebben ook dit jaar bewust voor ONVZ gekozen vanwege onze keuzevrijheid.
Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar. “Bij ons mogen verzekerden zelf bepalen naar welk ziekenhuis ze gaan en door welke arts ze zich laten behandelen. Niet voor niets blijkt uit meerdere onderzoeken dat ONVZ de meest tevreden klanten heeft.” Volgens Independer is ‘ONVZ de enige verzekeraar die échte keuzevrijheid biedt’. U hoeft dus niet te controleren of u toegang heeft tot de zorgverlener van uw keuze.

ONVZ in de prijzen

ONVZ is ook heel trots op de waardering die wij afgelopen jaar hebben ontvangen. Zo waren onze verzekerden het meest tevreden over hun zorgverzekeraar. Ook is ONVZ afgelopen jaar meerdere malen uitgeroepen tot ‘beste zorgverzekeraar van Nederland’ door onder andere Zorgkiezer.nl.

Wij zijn er voor u

Als u zorg nodig heeft of u heeft een vraag over uw gezondheid, kunt u altijd terecht bij één van onze ZorgConsulenten. Zij weten alles over gezondheidszorg, maar bijvoorbeeld ook over preventie. Zij helpen u graag persoonlijk met alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor het regelen van verschillende zorgtaken en (wachtlijst)bemiddeling.

Artikelen ONVZ Nieuws maart 2014

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding