Inloggen MijnONVZ

Inzicht in uw medische kosten

Als zorgverzekeraar geven wij u een jaaroverzicht van de medische kosten die u en uw eventuele gezinsleden hebben gemaakt – en voor welke zorg dit was. U hoeft dit jaaroverzicht niet zelf op te vragen: het staat voor u klaar in MijnONVZ.

In de digitale omgeving MijnONVZ vindt u vanaf nu een jaaroverzicht van de medische kosten die door u in voorgaande jaren zijn gemaakt – als u bij ONVZ verzekerd was. Zo kunt u precies zien welke kosten voor welke zorg u gemaakt heeft.

Het overzicht geeft heldere informatie over de kosten die zijn gedeclareerd namens u, over het bedrag waarop u recht had of het bedrag dat niet werd vergoed en over het eigen risico.

Als u of uw zorgverlener nog niet alle declaraties hebben ingeleverd, zijn deze vanzelfsprekend nog niet opgenomen in het overzicht. Zodra wij deze declaraties ontvangen, passen we de gegevens in het overzicht aan. Zo hebt u altijd inzicht in de meest recente informatie.

Handig: het overzicht staat al voor u klaar, u hoeft dit niet apart aan te vragen. Als u inlogt in MijnONVZ vindt u onder Declaraties een tab naar het jaaroverzicht. Nog nooit ingelogd in MijnONVZ? Er zijn twee manieren om op MijnONVZ in te loggen:

  • Direct inloggen met uw DigiD
    • Met uw DigiD kunt u direct inloggen zonder eerst een account aan te vragen.
  • MijnONVZ account aanvragen
    • Als u niet met DigiD wilt inloggen, kunt u ook een MijnONVZ account aanvragen. Binnen twee dagen ontvangt u een activeringscode per brief.

Inloggen op MijnONVZ.

Artikelen Mei 2012

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "leefstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding