Inloggen MijnONVZ

Gemak, snelheid en professionaliteit bij online fysiotherapie

Online fysiotherapie via HelloFysio biedt veel voordelen, zo laat recent onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen zien. In vergelijking met reguliere fysiotherapie bent u sneller klaar, heeft u minder sessies nodig én ervaart u dezelfde kwaliteit. ONVZ biedt dit programma als eerste zorgverzekeraar aan in alle aanvullende pakketten.

Een dikke acht

Het onderzoek naar online fysiotherapie vond plaats in het kader van een pilot bij verschillende grote Nederlandse bedrijven. Ruim 130 medewerkers met lichamelijke klachten maakten hierbij gebruik van een HelloFysio behandeltraject. Een team van fysiotherapeuten begeleidde hen via het internet, de webcam en de telefoon op basis van een persoonlijk behandelplan. HelloFysio kreeg een gemiddeld rapportcijfer van 8,2.

Gemak

Sandy van Beuzekom, algemeen manager van HelloFysio, is verheugd over de uitkomsten van het onderzoek. “Onze klanten blijken vooral het gemak te waarderen. Zij kunnen de therapie volgen vanuit huis, op het moment dat het hen goed uitkomt. Het is dus niet nodig om naar een praktijk te reizen of een oppas te regelen. Bovendien verlaagt het de kosten van de zorg."

Vergoeding in alle aanvullende pakketten

Vorig jaar is ONVZ als eerste zorgverzekeraar gestart met de vergoeding van HelloFysio in alle aanvullende verzekeringen. Binnen vier uur kunt u persoonlijk contact krijgen met een eigen online fysiotherapeut. Deze mogelijkheid is bedoeld voor mensen met rug- en nekklachten, RSI, pees- en spieraandoeningen, bandletsel, slijmbeursontsteking, SI-klachten en artrose. De online behandeling vervangt de reguliere behandeling.

Zelf regie voeren

ONVZ ziet online fysiotherapie als een aantrekkelijke uitbreiding van het zorgaanbod. Wij staan voor keuzevrijheid en door deze vorm van ‘ehealth’ bieden we u de mogelijkheid om een behandeling zo veel mogelijk zelf in te richten.

Meer weten?

Meer informatie vindt u elders op onze website of op www.hellofysio.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze ZorgConsulent op 0800 022 14 50 (gratis). Of meteen een afspraak maken via www.hellofysio.nl/onvz.

Artikelen ONVZ Nieuws Mei 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding