Inloggen MijnONVZ

Einde aan de papierwinkel

Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan digitale communicatie. Ook bij ONVZ is het mogelijk om uw zaken digitaal te regelen. ONVZ zet de digitale mogelijkheden voor u op een rij.

Uw gehele zorgadministratie op één plek: MijnONVZ

MijnONVZ biedt de mogelijkheid om al uw verzekeringsgegevens eenvoudig online te beheren. Op MijnONVZ heeft u inzicht in al uw verzekeringen, zorgkosten en betalingen op elk moment van de dag. Zo vindt u er een overzicht van gemaakte kosten voor medische zorg en het resterende bedrag van uw eigen risico. Ook kunt u hier zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen, zoals uw rekeningnummer en telefoonnummer. Het aanvragen van een ander zorgpakket en het bijschrijven van een gezinslid behoren ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u geen papieren dossiers meer nodig!

Uw nieuwe polis direct in uw mailbox

Wilt u aan het einde van het jaar uw nieuwe polis liever digitaal ontvangen? Dat is mogelijk, wij sturen de nieuwe polis per e-mail naar u toe. U kunt de voorkeur voor een digitale polis aangeven in MijnONVZ bij ‘Uw verzekering’.

Declaratie indienen? Doe dit via MijnONVZ of met ONVZ Zorgpas app

Via MijnONVZ en de ONVZ Zorgpas app kunt u snel en eenvoudig een declaratie indienen. Maak een foto of een scan van uw zorgnota en zend deze direct naar ons toe. Heeft u een smartphone of tablet? Download de ONVZ Zorgpas dan direct!
- ONVZ Zorgpas app voor iOS
- ONVZ Zorgpas app voor Android

Declaratie ingediend? Blijf op de hoogte van de status van uw declaratie

Heeft u een declaratie ingediend? Dan kunnen wij u een sms of e-mail sturen als deze volledig afgehandeld is. Zo bent u direct op de hoogte van de status van uw declaratie. U kunt de alert op declaraties instellen in MijnONVZ bij ‘Uw verzekering’.

Artikelen ONVZ Nieuws mei 2014

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding