Inloggen MijnONVZ

Trots… Dat we de beste zorgverzekeraar van Nederland zijn!

Het is officieel: ONVZ heeft van alle zorgverzekeraars alweer de meest tevreden klanten. Dit blijkt uit de jaarlijkse Klantenmonitor Zorgverzekeringen van MarketResponse.

Ieder jaar vraagt onderzoeksbureau MarketResponse ruim 11.500 Nederlanders hoe tevreden ze zijn over hun zorgverzekeraar. Het blijkt dat het overgrote deel van de leden ONVZ enthousiast aanbeveelt bij vrienden of bekenden.

“Eén van de belangrijkste redenen voor de hoge score is de keuzevrijheid die ONVZ biedt. Verzekerden kunnen zelf kiezen naar welk ziekenhuis ze gaan of door welke arts ze zich laten behandelen. Veel verzekeraars beperken die keuze juist,” aldus MarketResponse. “Ook het vertrouwen dat men in ONVZ Zorgverzekeraar heeft, is een reden om ONVZ aan te bevelen.” Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ: “We zijn onze verzekerden ontzettend dankbaar dat ze ons alweer als beste beoordelen. De lat voor volgend jaar ligt dus hoog – dan willen we het namelijk nog beter doen.”

Net promoter score

Klanttevredenheid wordt uitgedrukt in de zogenaamde Net Promoter Score (NPS). De gemiddelde score van de Nederlandse zorgverzekeraars is -8. ONVZ voert de lijst aan met +37, een stijging van +2 opzichte van vorig jaar. Ook toen scoorde ONVZ als hoogste.

Artikelen ONVZ Nieuws mei 2014

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding