Inloggen MijnONVZ

Goede rapportcijfers voor ONVZ

NIVELONVZ krijgt een 8,2 voor haar dienstverlening. Dat blijkt uit het KiesBeter-onderzoek van het NIVEL (Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg) onder 7260 verzekerden. ONVZ staat daarmee op een gedeelde derde plaats.

In de top drie van het KiesBeter-onderzoek staan in totaal drie labels van ONVZ. PNO Ziektekosten staat op de eerste plaats met een 8,6. VvAA en ONVZ delen de derde plaats met een 8,2. De hoge cijfers zijn onder andere te danken aan de perfecte telefonische bereikbaarheid van ONVZ en haar labels.

Aanbevelen

Eerder dit jaar scoorde ONVZ ook al heel goed in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen van MarketRespons. Dit onderzoek meet in welke mate klanten hun zorgverzekeraar aanbevelen. ONVZ is op de eerste plaats geëindigd als algemene landelijke zorgverzekeraar en laat de andere landelijke spelers ver achter zich.

Positieve ervaringen

Klanten noemen positieve ervaringen als dé reden om ONVZ trouw te blijven. Klanten geven ONVZ gemiddeld een 8,0. De afhandeling van declaraties krijgt gemiddeld een 8,4, het telefonisch contact een 8,1 en het jaarlijkse premieoverzicht een 8,0.

Kijk voor meer informatie over onderzoeken en publicaties waarin ONVZ genoemd wordt ook eens op www.onvz.nl/overtuiguzelf

Artikelen 15 November 2011

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding