Inloggen MijnONVZ

ONVZ op Facebook

FacebookOp Facebook is sinds kort het ONVZ Zorgteam te vinden. Het Zorgteam is er voor iedereen die vragen heeft over bijvoorbeeld behandelmethoden, voeding, beweging, premies en polisvoorwaarden.

Het ONVZ Zorgteam bestaat vanzelfsprekend uit échte ONVZ-ers! Lisette is vitaliteitscoach en zelf fervent hardloopster. De polis-expert in het team is Stefan, de ZorgConsulent is Henk. Zij geven niet alleen antwoord op alle vragen over veranderingen in de zorg en over gezondheid, maar ook tips over bijvoorbeeld gezond en bewust leven en adviezen over wachtlijstverkorting en second opinions. Daarnaast zal Paul, onze razende reporter, uw bijzondere vragen uitzoeken en vertalen in een helder antwoord. Soms zelfs met film.

Stel een vraag

We nodigen u van harte uit op www.facebook.com/onvzzorgverzekeraar. Stel gerust uw vraag. Eén van de leden van het Zorgteam geeft dan snel antwoord. Of denk en discussieer mee op de poll pagina. 
Het ONVZ Zorgteam op Facebook is een extra manier om contact met ons te hebben.  Als u liever belt, schrijft of mailt kan dat vanzelfsprekend ook!

Artikelen 15 November 2011

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding