Inloggen MijnONVZ

MijnONVZ volledig vernieuwd

Vorige week is MijnONVZ, uw digitale omgeving bij ONVZ, volledig vernieuwd. Het nieuwe MijnONVZ biedt u meer overzicht en de digitale omgeving is veel gebruiksvriendelijker geworden. Vanzelfsprekend zijn alle functionaliteiten behouden gebleven.

Gemakkelijker

Kwaliteitsverbetering staat bij ONVZ hoog in het vaandel. Daarom is MijnONVZ onlangs geheel vernieuwd. U kunt alle informatie over uw zorgverzekering nu nog gemakkelijker vinden.
Na het inloggen op MijnONVZ komt u op ‘Uw overzicht’ waar u direct inzicht heeft in de laatste declaraties van alle gezinsleden. Hier kunt u eenvoudig de details van uw declaraties bekijken en doorklikken naar alle declaraties. Op de declaratiepagina is het mogelijk om de declaraties per verzekerde of behandeljaar te sorteren. Op de startpagina is het tevens mogelijk om de stand van het eigen risico, de verzekeringen per gezinslid en de klantgegevens in te zien. Ook het online declareren is gemakkelijker geworden.

Klaar voor de toekomst

Het oude MijnONVZ bestaat inmiddels alweer ruim vijf jaar. In de loop van de tijd zijn veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd waardoor de oude opzet niet meer voldeed. Alle functionaliteiten zijn daarom op een rijtje gezet en opnieuw gerangschikt. De nieuwe indeling tezamen met het nieuwe design maken de mijn-omgeving veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijker.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe het nieuwe MijnONVZ eruitziet? Neem dan snel een kijkje op MijnONVZ.

Artikelen ONVZ Nieuws Oktober 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding