Inloggen MijnONVZ

ONVZ helpt u bij een gezond leven

Voorkomen is beter dan genezen. ONVZ ondersteunt u graag bij een gezonde leefstijl en zou het jammer vinden als haar verzekerden preventieve diensten laten liggen, omdat ze huiverig zijn voor het maken van kosten als onderdeel van het eigen risico. ONVZ biedt u daarom een extra voordeel: bij ons vallen de kosten van dieetadvisering als onderdeel van het programma Beter eten  per 1 januari 2014 buiten uw verplichte en vrijwillige eigen risico!

Beter eten

Beter eten is een programma dat is opgezet samen met de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Het programma is bedoeld voor mensen die een ernstig verhoogde BMI hebben, of risico lopen op het ontwikkelen van een aandoening die gerelateerd is aan overgewicht, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Verschillende zorgverleners begeleiden u naar een actieve en gezonde leefstijl: meer bewegen, gezondere voeding en dit ook daadwerkelijk volhouden. De diëtiste begeleidt het programma samen met een oefen- of fysiotherapeut in uw omgeving. Samen met hen leert u om zelfstandig gezonde keuzes te maken.

Nog vragen?

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over het programma of de vergoeding vanuit uw basis- en aanvullende verzekering? Neem dan contact op met een van onze ZorgConsulenten. Zij helpt u graag verder. De ONVZ ZorgConsulent is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 50 of via zorgconsulent@onvz.nl

Artikelen ONVZ Nieuws Oktober 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding