Inloggen MijnONVZ

Uw nieuwe webcareteam, even voorstellen

Vijf nieuwe gezichten, maar de service die u kent. Deze toppers staan u online te woord.

Grietje
Vanuit mijn specialisme meedenken met de klant – dat vind ik het leukste! En dan vooral de vragen over wet- en regelgeving, zoals zorgverzekeringswet. Best taai soms, maar dat is juist de uitdaging. Ja, het is ontzettend leuk om de klant tevreden te stellen. En het contact met mijn collega’s natuurlijk. 

José
Ik werk al 22 jaar bij ONVZ. Ik krijg veel vrijheid om de klant heel persoonlijke service te bieden. Je bent soms echt een gids in zorgverzekeringsland en het is erg leuk om via verschillende kanalen klanten te helpen. Soms staan er minder leuke berichten op sociale media, maar dan vind ik het juist de uitdaging om ook deze berichten te vertalen naar iets positiefs. Mijn doel? Dat de verzekerde tevreden is en in één keer het juiste antwoord krijgt!

Laura
Ik werk sinds juni 2013 op het Service Center bij ONVZ. Ik onderhoud dagelijks contact met klanten en beantwoord al hun vragen; telefonisch, per mail en via Facebook en Twitter.  Dat laatste vind ik het leukste! Je merkt dat mensen blij verrast zijn als hun vraag via social media snel beantwoord wordt!

Lotte
Wat ik het leukste vind hier bij het webcareteam? Wanneer je iets voor mensen kunt betekenen door net even dat stapje extra te nemen. Het is fijn om mensen goed te helpen. Daar haal ik veel energie uit – het is de rit vanuit Amsterdam zeker waard!”

Stefan
Ik werk vanaf het begin bij het webcareteam en richt me met name op dekking- en polisvragen. Ontzettend leuk, zeker nu het weer drukker wordt met het aanbreken van het overstapseizoen. Wat lastig is? Erachter komen wie iemand is. Meestal vragen we om een telefoonnummer en bellen we even op. Is vaak ook handiger natuurlijk, met uitgebreide antwoorden. Zie die maar eens in een tweet te stoppen!

Artikelen ONVZ Nieuws oktober 2014

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding