Inloggen MijnONVZ

Online dienstverlening ONVZ

Als zorgverzekeraar gaan we met de tijd mee. Daarom communiceren we steeds vaker online met onze verzekerden. In veel gevallen kunt u online uw zaken regelen. ONVZ zet de digitale mogelijkheden voor u op een rij.

Digitaal communiceren: eenvoudig, actueel en overzichtelijk

Begin november verwachten wij de premies voor 2014 bekend te maken. Dan doen we u graag een aanbod, zodat u ook volgend jaar weer verzekerd bent van vrije keuze. Dit aanbod kunnen we u per e-mail in plaats van per post toesturen. Wel hebben we daarvoor uw toestemming nodig. Die kunt u geven via MijnONVZ of via www.onvz.nl/digitaal.

Wilt u ons aanbod digitaal ontvangen, dan ontvangt u uw zorgpolis voortaan ook online. Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw ‘Overzicht kosten voor medische zorg’ niet langer op papier te ontvangen. Wel kunt u dan via sms of e-mail op de hoogte blijven van de status van uw declaratieafhandeling.

MijnONVZ

MijnONVZ biedt de mogelijkheid om uw hele zorgadministratie eenvoudig online te beheren. Op MijnONVZ heeft u inzicht in al uw verzekeringen, zorgkosten en betalingen, op elk moment van de dag. Zo vindt u er een overzicht van gemaakte kosten voor medische zorg en het resterende bedrag van uw eigen risico. Ook kunt u hier zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen. Zoals uw rekeningnummer en telefoonnummer. Het aanvragen van een ander zorgpakket of een gezinslid bijschrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u geen papieren dossiers meer nodig!

De ONVZ Zorgpas App

De ONVZ Zorgpas geeft u inzicht in de vergoedingen van de zorgverzekeringen van ONVZ. U kunt uw eigen digitale zorgpas invoeren en eenvoudig een korte beschrijving van de vergoedingen bekijken. Wilt u graag persoonlijk contact met een van onze medewerkers? In de ONVZ Zorgpas staan onze belangrijkste telefoonnummers. De app is tevens uitgerust met een declaratiefunctie. U kunt een foto nemen van uw zorgnota en deze snel en eenvoudig via de app insturen.

Heeft u een iPhone of Android smartphone? Download de ONVZ Zorgpas dan direct!

FiNBOX

Via FiNBOX kunt u digitaal uw acceptgiro’s ontvangen én betalen. FiNBOX staat voor Financiële inbox binnen internetbankieren. Als u hiervoor kiest, ontvangt u voortaan alle acceptgiro’s en financiële overzichten van ONVZ in uw persoonlijke internetbankieromgeving. De rekening die u ontvangt via FiNBOX is al volledig voor u ingevuld. U hoeft alleen maar aan te geven dat u wilt “Betalen”. Nadat u dit bevestigd heeft, verwerkt de bank deze betaling. Heel gemakkelijk.

U kunt zich aanmelden voor FiNBOX via uw persoonlijke internetbankieromgeving van ING, Rabobank of ABN AMRO. Aanmelden kan natuurlijk ook via ONVZ.

Heeft digitaal ook uw voorkeur? Geef dit aan op www.onvz.nl/digitaal.

Artikelen ONVZ Nieuws September 2013

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >

Blijf op de hoogte

Word fan van ONVZ Zorgverzekeraar op Facebook en blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding