Inloggen MijnONVZ

Wat is uw energieniveau vandaag?

Prestaties hangen samen met het energieniveau dat mensen hebben. Zowel op de werkvloer als thuis. De nieuwe NRGY-app is als eerste app ter wereld in staat om het persoonlijke energieniveau te meten. Zo heeft u inzicht in én invloed op uw eigen vitaliteit.

De app meet binnen anderhalve minuut de fysieke, mentale en emotionele energie van de gebruiker middels drie metingen. Hiervoor wordt onder meer gebruik gemaakt van ruimtevaarttechnieken en Face-Reader-technologie. Het is de eerste keer dat deze technologie ook voor consumenten wordt toegepast.

Emotionele status

De waardes die uit de Face-Reader-test worden gehaald, geven de emotionele stemming van de gebruiker weer. Deze heeft veel invloed op het energieniveau. Het fysieke deel van de test wordt gemeten aan de hand van de hartslag. Doorgaans is dit een goede indicatie van uw fysieke capaciteit.

Cruciale momenten

Omdat u met de NRGY app meer inzicht heeft in uw eigen vitaliteit, kunt u er ook meer invloed op uitoefenen. En kunt u op cruciale momenten het beste uit uzelf halen.

Vitality lab

De NRGY app is een initiatief van het Vitality Lab, een denktank van ONVZ Zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar richt heel actief op preventie en leefstijlveranderingen. De nieuwe app is ontwikkeld samen met adviesbureau Lifeguard, dat inzichten uit de topsport en de wetenschap omzet in praktische toepassingen op het gebied van gezondheid.

Download de NRGY app nu!

AppStore
AndroidMarket

Artikelen ONVZ Nieuws November 2015

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding