Zorgverzekering met optimale keuzevrijheid

U weet zelf wat het beste is voor u en uw (eventuele) gezinsleden. En u wilt graag verantwoordelijk zijn voor uw eigen keuzes, óók op het gebied van gezondheid. Dat begrijpt ONVZ Zorgverzekeraar. Daarom schrijven wij niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Daarin krijgt u optimale vrijheid.

Kiezen kán

In Nederland zijn er verschillende ‘naturaverzekeraars’. Dit betekent dat zij contracten sluiten met zorgaanbieders over de ‘levering van zorg’. Gaat iemand naar een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan moeten de kosten of een - behoorlijke - bijdrage zelf betaald worden.

Bij een restutieverzekeraar zoals ONVZ ligt dat anders. Wij vinden optimale keuzevrijheid vanzelfsprekend en vergoeden 100% als aan de polisvoorwaarden wordt voldaan. Ook als uw zorgverlener geen contract met ons heeft.

ONVZ betaalt uw ziekenhuisnota rechtstreeks

Een veelgehoord misverstand over restitutieverzekeraars is dat u uw zorgkosten vaak zelf zou moeten voorschieten. Bij ONVZ betalen wij het overgrote deel van alle nota’s rechtstreeks aan zorgverleners. Daar merkt u als verzekerde helemaal niets van. Mocht u toch een nota thuis krijgen van een zorgverlener, dan kunt u deze naar ons doorsturen met de vraag tot rechtstreekse betaling. Maakt u gebruik van MijnONVZ, dan kunt u deze nota digitaal indienen via Online Declaratie.

Pon logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Meer informatie
Pon stempel

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding