Speciaal aanbod voor u! Nu gemakkelijk overstappen

Sibbing Adviesgroep en ONVZ Zorgverzekeraar hebben een speciaal aanbod voor u. Stap nu gemakkelijk over van uw huidige zorgverzekering naar een gelijkwaardige dekking bij ONVZ, zónder gezondheidsvragen te hoeven beantwoorden.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2017

U wilt toch ook een kwalitatief goede polis waar u optimale keuzevrijheid heeft? Waar u zelf uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen kiest? Daarom heeft Sibbing Adviesgroep voor de zuivere restitutiepolis van ONVZ gekozen. Bij veel zorgverzekeraars is het niet vanzelfsprekend dat u mag kiezen waar en door wie u zich laat behandelen. Bij ONVZ Zorgverzekeraar wel.

ONVZ biedt u de kwaliteit die aansluit op de persoonlijke en transparante dienstverlening die u al van Sibbing Adviesgroep gewend bent. Daarnaast kent ONVZ een uitstekende performance. Een snelle en accurate afwikkeling van aanvraag en declaratie is voor u en voor ons van groot belang.

Voorwaarden Turien & Co (VGZ) vs ONVZ

Speciaal voor u vergelijken wij uw huidige zorgverzekering op acht essentiële dekkingen met de aanvullende zorgverzekeringen van ONVZ. Klik hier voor deze vergelijking.

Nu overstappen?


Sibbing logo

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Za 09.00 - 13.00 uur

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding