Zorg is volgens de Nederlandse kiezer het belangrijkste thema in de komende Tweede Kamer verkiezingen. Zorg is dus ‘hot’.  Maar wat speelt er eigenlijk allemaal? En welke scenario’s zijn er te bedenken na de verkiezingsuitslag op 12 september a.s.? Een dag voor de verkiezingen gaat ONVZ graag met u online Aan tafel! om deze scenario’s door te spreken. Zorg dat u ook live aanschuift bij deze actuele discussie over zorg. 

Op dinsdag 11 september a.s. organiseert ONVZ van 12.00 tot 12.45 uur een online Aan tafel!-sessie, live vanuit Nieuwspoort om de hoek van het Binnenhof in Den Haag. Wilt u ook aanwezig zijn? Dat kan heel gemakkelijk en zonder reistijd door online Aan tafel! aan te schuiven.

Tijdens uw lunch wordt u direct bijgepraat over de mogelijke scenario’s van de verkiezingsuitslag en wat deze concreet voor u betekent. Natuurlijk kunt u zelf actief deelnemen aan het gesprek door direct uw vraag te stellen aan onze speciale tafelgasten. Zo schuift o.a. André Rouvoet aan en wordt de discussie professioneel geleid door Maarten Bouwhuis.

Reserveer daarom nu dinsdag 11 september a.s. van 12.00 tot 12.45 uur in uw agenda, gewoon van achter uw bureau of vanuit huis!

Welkom online Aan tafel!

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding