Tafelgasten

 • André Rouvoet
  Voorzitter Zorgverzekeraars Nederland
  André Rouvoet (Hilversum, 4 januari 1962) is een bestuurder en voormalig Nederlands politicus. In het kabinet-Balkenende IV was hij minister voor Jeugd en Gezin en vicepremier. Op 23 februari 2010, na de val van dit kabinet, werd hij als demissionair minister tevens benoemd tot minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, tot 14 oktober 2010. Eerder was hij namens de ChristenUnie en de RPF lid van de Tweede Kamer. Op 29 april 2011 kondigde hij zijn vertrek uit de politiek aan en op 14 mei nam zijn partij afscheid van Rouvoet. Sinds 1 februari 2012 is hij voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland.
  Nevenfuncties
  Tot aan het ministerschap talloze nevenfuncties (w.o. voorzitterschappen), m.n. in welzijn-, jeugdzorg- en onderwijsorganisaties. Daarnaast als adviseur en/of lid van Comité’s van Aanbeveling verbonden aan vele charitatieve en andere non-profit instellingen op zeer uiteenlopende terreinen.
  Sinds 1 januari 2012 is André Rouvoet voorzitter van Stichting Present Nederland en bekleedt hij toezichthoudende functies bij diverse organisaties in het onderwijs, de jeugdzorg en de omroep.
 • Erno Kleijnenberg
  Voorzitter Raad van Bestuur ONVZ
  Inmiddels ruim 35 jaar werkzaam in de verzekeringsbedrijfstak en dus ook ruim 35 jaar betrokken bij de ontwikkeling van het zorgverzekeringsstelsel. Hij heeft deelgenomen aan alle discussies van stelselwijzigingen van Staatssecretarissen Hendriks, Simons en de Ministers Borst en Hoogervorst. Sedert 2004 werkzaam als Bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar en tevens sedert dat moment ook lid van het bestuur van Zorgverzekeraars Nederland.
 • Jean-Paul van Haarlem
  Lid Raad van Bestuur ONVZ
  Sinds 1999 werkzaam bij ONVZ, daarvoor bij KPMG. Heeft ruime ervaring in de zorgverzekeringsbranche, participeert in diverse commissies van Zorgverzekeraars Nederland en wisselt regelmatig van gedachte met politici over het zorgveld. Is de trekker van de Informatiebijeenkomsten die ONVZ jaarlijks voor verzekeringsadviseurs organiseert.
 • Maarten Bouwhuis
  Presentator
  Maarten is radiopresentator bij BNR Nieuwsradio van onder andere het programma BNR Klantenshow. Verder leidt hij wekelijks congressen, seminars en debatten over uiteenlopende thema’s. In 2010 en 2012 organiseerde Maarten het verkiezingsdebat in Carré. Eerder was Maarten Bouwhuis in dienst van het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer. Hij trainde politici, advocaten, maar ook middelbare scholieren in spreek- en debatvaardigheid.

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding