Op 19, 20 en 25 juni jl. heeft ONVZ de eerste Aan tafel!-
bijeenkomsten georganiseerd. In een ontspannen setting wisselde u van gedachte over kansen in de zorgverzekeringsmarkt. De kapstok voor de gesprekken was adviseren met een positieve balans. Ofwel, hoe verdien je je geld in de zorgverzekeringsmarkt. Maar het bleek al snel dat het vooral om meerwaarde gaat.

Tafelonderwerpen

De gesprekken werden geleid door een onafhankelijke gespreksleider en sidekick. Tijdens de discussies kwamen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Prijs versus kwaliteit en switchgedrag
  • Het belang van zorgverzekeringen voor werkgevers
  • Vulling van collectieve contracten
  • Verdienmodellen van verzekeringsadviseurs in de zorgverzekeringsmarkt

Waarom Aan tafel!?

ONVZ wil – als persoonlijk kennispartner op het gebied van zorg en vitaliteit – het gehele jaar relevant aanwezig zijn bij haar klanten. Daarom vinden wij het onder andere belangrijk om het mogelijk te maken dat vakgenoten onderling ervaringen kunnen delen en elkaar inspireren. ONVZ faciliteert dit graag door middel van gesprekken met u aan tafel. Immers, de beste gesprekken ontstaan vaak aan tafel.

Sfeerimpressie

Wilt u weer even terug Aan tafel! en deze middag opnieuw beleven? Bekijk dan de foto’s via onderstaande links. U vindt een algemene impressie van de locatie Villa Oldenhoff in Abcoude en per middag ziet u o.a. wie er aanwezig was.

Uw suggesties

Met uw suggesties gaat ONVZ graag aan de slag en uiteraard komen wij hier op een later tijdstip bij u op terug. Heeft u in de tussentijd nog vragen en/of opmerkingen, aarzelt u dan niet ons hiervan op de hoogte te stellen. U kunt rechtstreeks contact opnemen met uw Accountmanager / Relatiebeheerder of bellen via 030 - 639 64 10.

Tot slot…

Wij vonden het erg leuk dat u aanwezig was Aan tafel! en hopen dat u geïnspireerd bent door uw collega verzekeringsadviseurs. ONVZ bedankt u voor uw tijd en wenst een plezierige vakantie toe.
Graag tot ziens, tot Aan tafel!.

De foto's

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding