Programma

Tijdens de discussie passeert een aantal onderwerpen de revue. Is de marktwerking voorbij? Of blijft er ruimte voor concurrentie tussen zorgverleners om de kwaliteit te verbeteren en de kosten te beheersen? Er zijn verschillende meningen over de toekomst van het zorgstelsel in Nederland. Uiteindelijk gaat het nieuw gekozen kabinet vanaf 2013 invulling geven aan ons zorgstelsel. Welke effecten heeft dit voor verzekerden, zorgaanbieders (huisartsen, tandartsen, ziekenhuizen, etc.), werkgevers, verzekeringsadviseurs en zorgverzekeraars? Voor het Nederlandse zorgstelsel wordt 2013 in ieder geval het jaar van de waarheid voor iedereen!

Discussie
Een dag voor de verkiezingen gaat ONVZ graag met u online Aan tafel! om deze scenario’s door te spreken en te bekijken welke kansen er voor u hieruit voortvloeien.

Live aanschuiven?

Wilt u online Aan tafel! aanschuiven en live deelnemen aan het gesprek over mogelijke effecten van de verkiezingsuitslag op het zorgstelsel? Log dan op dinsdag 11 september a.s. om 12.00 uur in via www.onvz.nl/live. U kunt tijdens de uitzending direct reageren op de discussie via de chat en/of via twitter #onvzlive.

Programma online Aan tafel!

  • Vanaf 11.45 uur
    U kunt alvast bekijken of www.onvz.nl/live werkt op uw computer. 
  • 12.00 – 12.45 uur
    Online Aan tafel!, live vanuit de studio Nieuwspoort in Den Haag. 
  • Vanaf 12.45 uur
    Einde 

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding