Informatie voor lopers van 10 Engelse mijl

Ophalen startbewijs en loopshirt
We verzamelen vanaf 10.30 uur in het Doubletree Hotel in Amsterdam. In het hotel krijg je van ons je startnummer en je loopshirt. Ook zorgen wij voor koffie, thee, water en een lichte hardloopsnack.  
Double Tree ligt naast het Centraal Station en tegenover de start.

Adres en routbeschrijving
Als je vanaf het station komt volg de borden voor Route Oosterdok. Loop in Oostelijke richting voorbij het station, Dan zie je het hotel al liggen. Loop voorbij het busstation en kruis de weg. Je vindt het Doubletree hotel aan de hotel zich aan je linkerzijde.

Adres: Oosterdokskade 4, 1001 RD, Amsterdam

Warming-up
Deze wordt verzorgd door oud Olympisch sporter Marko Koers en start rond 11.30 uur

Starttijd
Wij starten om 12.35 uur in vak 2, kleur rood.

Vervoer er naartoe
Vanwege het enorme aantal deelnemers worden alle deelnemers aanbevolen met het openbaar vervoer naar de Dam tot Damloop te reizen. Met het openbaar vervoer reis je snel en comfortabel naar het evenement. Reis je toch met de auto, dan moet je rekening houden met files en een beperkt aantal (betaalde) parkeerplaatsen.

Op deze pagina vind je informatie over het vervoer.

Omkleden en kleding afgifte
Je kunt je omkleden in het Double Tree Hotel. Vervolgens kun je je kleding hier achterlaten. Om het overzichtelijk te houden, vragen we je maximaal 1 tas mee te nemen. Let op dat je geen waardevolle spullen bij je hebt. Wij nemen de kleding voor je mee naar Zaandam.
Je hoeft je kleding dus niet in te leveren bij de vrachtwagens van de organisatie.

Na de finish
Wanneer je naar jouw topprestatie aankomt in Zaandam kun je bijkomen in de ONVZ tent tegenover het VIP dorp. Hier ligt ook je kleding en kun je je omkleden. Daarna kun je  heerlijk relaxen met een broodje en een drankje op een van de loungekussens of banken. Of je vermoeide spieren laten masseren door de twee aanwezige masseurs. 

Supporters
Hoe meer supporters langs de route, hoe leuker voor de lopers. Vraag jouw supporters dan ook om je aan te moedigen tijdens de Dam tot Dam loop. En zijn ze in Zaandam, dan zijn ook zij van harte uitgenodigd in de ONVZ tent.

Vervoer terug
Vanuit Zaandam rijden bussen die je terugbrengen naar Amsterdam. Ze stoppen op de Prins Hendrikkade, op de hoek met het Damrak. Vanuit Zaandam rijden ook treinen naar verschillende bestemmingen in Nederland.

Meer informatie hierover vind je op deze pagina.Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding