Informatie voor lopers van 4 Engelse mijl

Locatie ophalen startbewijs en loopshirt
We verzamelen vanaf 09.00 uur in de ONVZ tent in Zaandam tegenover het VIP dorp. Hier krijg je van ons je startnummer en je loopshirt. Ook zorgen wij voor koffie, thee, water en een lichte hardloopsnack.  

Routebeschrijving

Warming-up
Deze wordt verzorgd door oud Olympisch sporter Marko Koers en start rond 09.45 uur.

Starttijd
Om 10.40 uur starten wij met de loop.

Vervoer er naartoe
Vanwege het enorme aantal deelnemers worden alle deelnemers aanbevolen met het openbaar vervoer naar de Dam tot Damloop te reizen. Met het openbaar vervoer reis je snel en comfortabel naar het evenement. Reis je toch met de auto, dan moet je rekening houden met files en een beperkt aantal (betaalde) parkeerplaatsen.

Op deze pagina vind je informatie over het vervoer. Hier vind je informatie over de pendelbussen die tussen station Zaandam en de start in Zaandam rijden.

Omkleden en kleding afgifte
Je kunt je omkleden in de tent en hier kun je ook je kleding bewaakt achterlaten. Om het overzichtelijk te houden, vragen we je maximaal 1 tas mee te nemen. Let op dat je geen waardevolle spullen bij je hebt.

Na de finish
Wanneer je met jouw topprestatie klaar bent kun je bijkomen in de ONVZ tent tegenover het VIP dorp. Hier kun je je weer omkleden als je dat wilt. Daarna kun je  heerlijk relaxen met een broodje en een drankje op een van de loungekussens of banken. Of je vermoeide spieren laten masseren door de twee aanwezige masseurs.

Supporters
Hoe meer supporters langs de route, hoe leuker voor de lopers. Vraag jouw supporters dan ook om je aan te moedigen tijdens de Dam tot Dam loop. En ze zijn ook van harte uitgenodigd in de ONVZ tent.Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding