U houdt uw organisatie toch ook liever fit?

Griep is een infectieziekte die elk jaar weer toeslaat. Zo ook afgelopen winter toen er drie verschillende griepepidemieën de Nederlandse werknemer hebben getroffen. En toch wordt deze ziekte nog steeds erg onderschat. Het is een zeer besmettelijk virus dat gemakkelijk wordt overgebracht op gezinsleden, vrienden en collega’s. Jaarlijks krijgt zo’n 5 tot 15% van de bevolking griep.

Iemand met griep is al snel een week of soms langer ziek. Voor u als werkgever geen prettige situatie. Wilt u liever niet dat uw medewerkers ziek thuis blijven met griep? Schrijf uw organisatie dan in voor de GriepPrikActie.

De GriepPrikActie

Meedoen met de GriepPrikActie is eenvoudig en vraagt van u weinig inspanning. U inventariseert binnen uw organisatie hoeveel medewerkers de griepprik willen hebben. Dit geeft u door aan de BeterWerkenCoach via de online aanmeldmodule. Aanmelden kan tot maandag 15 juli 2013.  De BeterWerkenCoach vraagt voor u het benodigde aantal vaccins aan. Vervolgens wordt er met u contact opgenomen om een tijdstip af te spreken wanneer de medewerkers de griepprik krijgen.

Uw medewerkers worden gewoon op kantoor ingeënt. Dit gebeurt vanzelfsprekend door een deskundige arts op een locatie of in een ruimte waar privacy is gewaarborgd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding