De BeterWerkenCoach


De GriepPrikActie is een initiatief van de BeterWerkenCoach van ONVZ Zorgverzekeraar. Preventie, vitaliteit en gezondheidsmanagement zijn de speerpunten van de BeterWerkenCoach.

Vitaal en gezond zijn. Het werkt gewoon beter! Daarom staan preventie en vitaliteit centraal bij de BeterWerkenCoach. Wij werken met u aan een gezonde toekomst van uw bedrijf. Een toekomst waarin uw medewerkers zich vitaal voelen, energie hebben en bevlogen aan het werk zijn.

De BeterWerkenCoach kan u als werkgever op verschillende manieren ondersteunen bij de vitaliteit van uw organisatie. Of u nou start met de aanpak van verzuim, of al jaren een intensief vitaliteitsbeleid voert.

Bij de BeterWerkenCoach kunt u terecht voor informatie over vitaliteit, preventie, de relatie tussen arbeid & gezondheid en de veranderingen op de zorgmarkt. Maar ook over hoe u zo optimaal mogelijk gebruik maakt van de (vergoedings)mogelijkheden van uw collectieve zorgverzekeringscontract.

De BeterWerkenCoach biedt u de ONVZ ZorgGarantie: binnen vijf werkdagen een diagnose of start van de behandeling (bij de meeste aandoeningen) voor al uw medewerkers. Dus ook voor uw medewerkers die niet verzekerd zijn bij ONVZ Zorverzekeraar.

Ook bemiddelt de BeterWerkenCoach naar preventieve zorgdiensten, zoals preventiecursussen op het gebied van voeding, bewegen en stoppen met roken. Of voor bemiddeling naar speciaal door ONVZ geselecteerde zorginterventies, waaronder fysieke en psychische zorg voor werkgerichte aandoeningen bij uw medewerkers, kunt u ook terecht bij de BeterWerkenCoach.

En wilt u voor uw organisatie een vitaliteitsprogramma opstellen dat gericht is op het vitaal houden en brengen van uw personeel? Ook hierbij kan de BeterWerkenCoach u adviseren en ondersteunen bij het opstellen en implementeren.

Wilt u meer informatie? U kunt de BeterWerkenCoach bereiken via telefoonnummer 0800 6689663 of via beterwerkencoach@onvz.nl.Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding