Inloggen MijnONVZ verandert.Toegang met DigiD + sms.

Om zeker te weten dat u degene bent die toegang heeft tot uw gegevens, beveiligen wij uw persoonlijke gegevens nu nóg beter.

Daarom is de inlogmethode voor gebruikers van MijnONVZ per 1 april 2015 veranderd. Alle zorgverzekeraars zijn overgegaan op een extra beveiliging. Om al uw gegevens in MijnONVZ te blijven zien, bent u verplicht om in te loggen met DigiD en een extra controle via sms.

Gebruikt u al DigiD met sms, dan kunt u direct inloggen bij MijnONVZ. U kunt zelf nagaan of u reeds een DigiD-account met sms-verificatie heeft door in te loggen met uw DigiD. Heeft u dit nog niet, volg dan onderstaande stappen.

Vraag DigiD met sms aan in drie simpele stappen

DigiD zonder sms
Gebruikt u DigiD zonder sms-code, dan kunt u niet meer inloggen op MijnONVZ. Alleen met een DigiD-account met extra sms-controle kunt u inloggen bij MijnONVZ.

> Vraag uw sms-functie aan

MijnONVZ-account
Logt u in met een MijnONVZ-account (met gebruikersnaam en wachtwoord), dan ziet u geen gedetailleerde informatie meer bij uw medische gegevens in MijnONVZ. Wilt u toch meer details zien, vraag dan zelf DigiD met sms aan. Wij kunnen dit helaas niet voor u doen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding