Win een Chinese healthcheck of wellnessbehandeling!

Naast de westerse healthcheck kunt u in de ONVZ-stand zien wat een Chinese healthcheck inhoudt. Zij kijken bijvoorbeeld naar huid, haar en nagels of handen en voeten. Hiervoor werken wij samen met twee centra voor Chinese geneeskunde in Nederland, namelijk Yu Zu Tang (www.yuzutang.nl) en Shenzhou (kijk op www.shenzhou.com onder het kopje clinic). ONVZ verloot elke dag een aantal Chinese healthchecks die ter plekke in de stand worden uitgevoerd. Wilt u kans maken op zo’n check? Kom dan naar onze stand en vul de bon in!

Onder alle ingevulde bonnen verloten wij dus elke dag diverse healthchecks. Daar bovenop verloten we onder de ingeleverde bonnen van de hele week 5 Chinese wellnessbehandelingen van het Yu Zu Tang Centrum in Den Haag. Deze wellnessbehandeling bestaat uit een 60 minuten durende voetreflexbehandeling en een oil massage van 60 minuten. U voelt zich hierna als herboren!
De winnaars van deze wellnessbehandelingen krijgen de week na de Libelle Zomerweek telefonisch of per email bericht en kunnen de afspraak inplannen op een moment dat het hen uitkomt.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 62 22

Ma-vrij08.30 - 21.00 uur

Contact

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "levensstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding