Sprekers

Roderick Veelo - dagvoorzitter
Politicoloog en journalist Roderick Veelo is van vele markten thuis. Hij werkte voor verscheidene omroepen en presenteerde onder meer het politieke radioprogramma TROS Kamerbreed, waarin hij elke week Kamerleden, ministers en staatssecretarissen ontving. Tegenwoordig kennen we Veelo vooral als presentator van financieel nieuws bij RTL Z.


Jan Hommen - oud bestuursvoorzitter ING groep
Op het moment dat de financiële sector in crisis verkeerde is Jan Hommen er in geslaagd in korte tijd drastische veranderingen door te voeren. Hierdoor kwam ING sterk uit de crisis. Tijdens de masterclass geeft Hommen zijn visie op de ontwikkelingen in de financiële sector. Ook doet hij aanbevelingen hoe u als ondernemer op veranderingen kunt reageren.


Paul Veugen - ondernemer en online media specialist
Als oprichter van onder meer Usabilla, weet Paul Veugen als geen ander wat succesvolle middelen zijn om klantbinding via internet te vergroten. Op 13 mei krijgt u van Veugen tips om uw website (nog) beter te maken zonder grote investeringen.


Marc van Eck - voorzitter NIMA groepering Internal Branding en ondernemer
Inspirator Marc van Eck is een kritische visionair. Hij is scherpzinnig en authentiek. Geen boekenwijsheid, maar eigen-wijsheid. Hij geeft u energie om aan de slag te gaan en te bouwen aan een sterk merk.

Masterclass

U kunt zich aanmelden voor de masterclass door het inschrijfformulier in te vullen. De kosten voor deelname aan deze masterclass zijn 50 euro inclusief BTW. Hiervoor ontvangt u van bureau D&O een factuur.

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding