ONVZ: ruimste vergoeding

Uw werknemers willen toch zelf kiezen naar welke dokter of ziekenhuis ze gaan? Optimale keuzevrijheid en de ruimste vergoeding hebben ze alleen bij ONVZ. Kijk en vergelijk.  

De zuivere restitutiepolis: ruimste vergoeding

Bij ONVZ vinden we dat een zorgverzekering u niet alleen uitstekende zorg moet bieden, maar ook zekerheid. Wij zijn de enige zuivere restitutieverzekeraar van Nederland. Dat betekent dat wij de ruimste vergoeding bieden. ’Gewone’ restitutieverzekeraars vergoeden meestal tot een bedrag dat zij met een zorgverlener hebben uitonderhandeld. Het kan zijn dat u daardoor alsnog moet bijbetalen. Daarnaast bent u bij ONVZ vrij om uw eigen zorgaanbieder te kiezen. Of uw verzekeraar een contract heeft met deze aanbieder of niet is dan niet relevant.      
Liever een schematische weergave of een video van het verschil tussen natura en restitutie? Kijk dan op ONVZ: dé zuivere restitutieverzekeraar.

De restitutiepolis: vergoeding tot maximum bedrag

Als u voor een restitutiepolis kiest, mag u zelf kiezen waar u zich laat behandelen. Maar er zit een addertje onder het gras. Vaak stellen zorgverzekeraars een maximumbedrag vast dat ze aan door u gekozen behandelaars uitkeren. Meestal het bedrag dat is vastgelegd met de artsen en ziekenhuizen waar ze wel een contract mee hebben. Komt u daarboven, dan kan het zijn dat u alsnog moet bijbetalen.

De naturapolis: beperkte keuze zorgaanbieders

Met een naturapolis kunt u kiezen uit artsen en ziekenhuizen waarmee uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Alleen dan worden behandelingen volledig vergoed. Kiest u toch liever voor een andere partij, die geen contract heeft met uw verzekeraar? Dan kan het gebeuren dat u de behandeling gedeeltelijk zelf moet betalen.

De budgetpolis: goedkoop kan duurkoop zijn

Voor een budgetpolis betaalt u wellicht wat minder premie, maar het aantal geselecteerde zorgverleners waar u uit kunt kiezen is nog kleiner dan bij een naturapolis. U heeft daardoor een beperktere keuze. Kiest u toch liever voor een andere zorgverlener? Dan is de kans groot dat u de behandelingen deels zelf moet betalen. Soms tot wel 50% van de rekening. Dit is meer dan het deel dat u bij een naturapolis moet bijbetalen. 

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

Meer informatie

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "leefstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding