Onze verzekeringen voor uw werknemers

Van basisverzekering tot uitgebreid aanvullend pakket, ONVZ heeft altijd een zorgverzekering die past bij uw individuele werknemers. Op basis van een unieke vrije keuze. 

Onze zorgverzekeringen speciaal voor u

Wat bieden we uw werknemers:

  • Optimale vrije keuze van arts en ziekenhuis
  • 100% vergoeding preventieprogramma’s vanuit basisverzekering
  • Keuze uit maar liefst zes aanvullende verzekeringen
  • Vier tandverzekeringen, van basis tot uitgebreid
  • De ruimste vergoedingen van Nederland

Vrije keuze verzekerd

U wilt toch ook bepalen wie u aanneemt, waar u in investeert of welke prioriteiten u stelt voor het komend jaar? Dus als u een arts nodig heeft, wilt u ook zelf bepalen wie u kiest. Geef uw werknemers ook de vrijheid om hun eigen keuzes te maken. Én de ruimste vergoedingen van Nederland. Alleen de zuivere restitutiepolis van ONVZ biedt hen die optimale vrijheid.

Unieke ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering

De overheid bepaalt welke zorg onder de basisverzekering valt. Maar bij ons bepalen uw werknemers zelf door welke arts en in welk ziekenhuis ze zich laten behandelen. ONVZ vergoedt de meest voorkomende medische kosten van uw werknemers. Zoals de huisarts, specialist, een ziekenhuisopname of geneesmiddelen. Meer over onze Vrije Keuze Basisverzekering

Speciale preventieprogramma’s: 100% vergoed

ONVZ heeft een aantal preventieprogramma’s in de basisverzekering. Denk bijvoorbeeld aan programma’s op het gebied van alcoholgebruik, overgewicht, stoppen met roken en depressie. Alle preventieprogramma’s vallen buiten het eigen risico en worden altijd 100% door ons vergoed.

Aanvullende zorgverzekering nodig?

Is de basisverzekering voor uw werknemers te beperkt? Een aanvullende zorgverzekering bij ons afsluiten kan uiteraard ook. Wij bieden ruime mogelijkheden, van een beperkte aanvulling tot een zeer uitgebreide. U kunt kiezen uit zes verschillende aanvullende verzekeringen. En vier tandverzekeringen. Aan uw werknemers de keuze uit onze aanvullende zorgverzekeringen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Bel met de mkb lijn op 030 639 6566. Elke werkdag bereikbaar van 8.30 - 17.30 uur. Mailen kan ook, naar vo@onvz.nl.   

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

Meer informatie

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "leefstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding