Online dienstverlening ONVZ

Digitaal communiceren: eenvoudig, actueel en overzichtelijk

Als zorgverzekeraar gaan wij met onze tijd mee. Daarom communiceren we steeds vaker online met onze verzekerden. In veel gevallen kunnen u en uw medewerkers online alle verzekeringszaken regelen.

MijnONVZ

MijnONVZ biedt iedere verzekerde de mogelijkheid om de zorgadministratie eenvoudig online te beheren. MijnONVZ geeft op elk moment van de dag inzicht in al uw verzekeringen, zorgkosten en betalingen. Zo vindt u er een overzicht van gemaakte kosten voor medische zorg en het resterende bedrag van uw eigen risico. Ook kunt u hier zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen. Zoals uw rekeningnummer en telefoonnummer. Het aanvragen van een ander zorgpakket of een gezinslid bijschrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heeft u geen papieren dossiers meer nodig!

De ONVZ Zorgpas App

De ONVZ Zorgpas geeft u inzicht in de vergoedingen van de zorgverzekeringen van ONVZ. U kunt uw eigen digitale zorgpas invoeren en eenvoudig een korte beschrijving van de vergoedingen bekijken. Wilt u graag persoonlijk contact met een van onze medewerkers? In de ONVZ Zorgpas staan onze belangrijkste telefoonnummers. Onze app is tevens uitgerust met een declaratiefunctie. U kunt een foto nemen van uw zorgnota en deze snel en eenvoudig via de app insturen.

Het ONVZ Zorgteam

Ook op Twitter en Facebook kunnen u en uw medewerkers met vragen over zorg terecht bij het ONVZ Zorgteam. Het ONVZ Zorgteam staat klaar om antwoord te geven op uw vragen over de veranderingen in de zorg, over gezondheid en over zorgverzekeringen.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

Meer informatie

ONVZ Zorgpas

Met de smartphone app kunt u snel en eenvoudig een declaratie indienen. Beschikbaar voor iPhone en Android!ONVZ Zorgpas
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding