U kunt bij ons terecht

Wij zijn er om u bij te staan

Bij ONVZ Zorgverzekeraar bent u meer dan een nummer. Wij ondersteunen u graag persoonlijk. Soms inhoudelijk, een andere keer met een extra steuntje in de rug. Betrokken en met hart voor de zaak.

Persoonlijke aandacht

Zo kunt u altijd terecht bij onze ZorgConsulent. De ONVZ ZorgConsulent helpt u persoonlijk verder met informatie over gezondheid, preventie, ziekte en zorg. Daarnaast kunt u bij de consulent terecht voor het regelen van verschillende zorgtaken en (wachtlijst)bemiddeling.

Bij ONVZ kunt u ook een persoonlijke ZorgConsulent krijgen: één adviseur voor al uw vragen. Zo hoeft u uw verhaal niet steeds opnieuw te doen. En dat is wel zo prettig. De persoonlijke ZorgConsulent is er speciaal voor uw vragen over borstkanker, dyslexie, prostaatkanker en voor algemene vragen over uw gezondheid. 

Privé Zorgpakket: zorg vóór, tijdens en na een ziekenhuisopname

Wilt u graag meer? Dat kan. Met de unieke service van de Privé Zorg Assistent uit het Privé Zorgpakket, een aanvullende zorgverzekering. De Privé Zorg Assistent begeleidt u vóór, tijdens en na de ziekenhuisopname en regelt allerlei zaken. Zelfs het vooraf controleren van uw kamer of een nader overleg met uw specialist (op uw verzoek) behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Tel 030 639 65 66

Ma-vrij08.30 - 17.30 uur

Meer informatie

ZorgConsulent

Persoonlijk advies over gezondheid, behandelingen, preventie en zorg.

ZorgConsulent

LijfStijl

Beantwoord een aantal vragen over je "lijf" en je "leefstijl" en ontdek je LijfStijl score!


Doe de LijfStijl test
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding