Op 2, 4, 9 en 11 oktober jl. heeft ONVZ haar jaarlijkse Informatiebijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten waren volledig in een nieuw jasje gestoken. Het grote verschil met voorgaande jaren was het interactieve programma met de kapstok Zorgupdate Aan tafel!. ONVZ ging in gesprek met u over wat er allemaal gebeurt in de zorgverzekeringsmarkt. Een nieuw onderdeel was het Worldcafé waarbij in kleine groepen gediscussieerd werd over welke rol en verantwoordelijkheden verzekeringsadviseurs en zorgverzekeraars met elkaar kunnen oppakken. Met elkaar hebben we concreet kansen geformuleerd waarmee beide partijen elkaar onderling hebben kunnen inspireren en nu concreet aan de slag kunnen.

Op basis van uw terugkoppeling kijkt ONVZ terug naar vier zeer geslaagde bijeenkomsten die door u gewaardeerd zijn met gemiddeld een 8. Maar liefst 93% vond het zelfs een duidelijke verbetering ten opzichte van voorgaande jaren.

Heeft u de ONVZ Informatiebijeenkomsten gemist? Of wilt u op uw gemak de presentaties, films en foto’s (nogmaals) bekijken? Hieronder vindt u alle links. Ook hebben we een compilatie gemaakt van de bijeenkomst in Eindhoven. Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem dan contact op met uw Accountmanager of Relatiebeheerder.

Tot slot wenst ONVZ u een succesvol zorgseizoen toe!

Hierbij de links naar de films en presentaties:

Hierbij de links naar de foto's:

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding