Sprekers

De volgende sprekers staan op het programma:


Pieter van den Hoogenband
Pieter van den Hoogenband (1978) is één van de meest succesvolle sporters in de Nederlandse geschiedenis. Met drie Olympische gouden medailles, 16 Europese titels en meerdere wereldrecords behoort hij tot een illuster gezelschap in de internationale topsport. Pieter kwam tot deze resultaten nadat hij de overstap had gemaakt van ‘hard’ naar ‘slim’ trainen.

 

 

André Kuipers
André Kuipers (1958) is een Nederlandse ruimtevaarder van de Europese Ruimtevaart-
organisatie ESA. Hij is na Wubbo Ockels de tweede ruimtevaarder met de Nederlandse nationaliteit die de ruimte in ging en de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door: 11 dagen tijdens missie DELTA in 2004 en 193 dagen tijdens missie PromISSe in 2011.

 

 

Margriet Sitskoorn
Prof. dr. Margriet Sitskoorn (1966) studeerde in jaren ’80 psychologie in Tilburg, met als specialisatie neuropsychologie. Zij promoveerde aan de Universiteit van Nijmegen binnen de ontwikkelingspsychologie.
Ze volgde een vervolgopleiding in de klinische neuropsychologie aan het Henry Ford Hospital in Detroit, Verenigde Staten. Zij is BIG geregistreerd klinisch neuropsycholoog.

Direct inschrijven?

Graag willen wij u vragen om het inschrijfformulier uiterlijk vóór 1 juli a.s. in te vullen en online te versturen of direct contact op te nemen via telefoon of mail:
T: 030 – 2400638
E: vbr@lifeguard.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding