Welkom op de speciale website voor de ONVZ Zorgupdate Aan Tafel!

We vinden het prettig om met u in gesprek te gaan over wat er allemaal gebeurt in de zorgverzekeringsmarkt en daarom gaan we met elkaar Aan tafel. Wij bieden u graag een interactief programma aan, waarbij we elkaar onderling kunnen inspireren.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u antwoord op de vraag: wat is het belang van vitaliteit en preventie voor uw onderneming? Op het programma staan onder andere het verhaal van oud-topsporter Jochem Uytdehaage en een praktijkvoorbeeld bij ING.

U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur. Om 15.00 uur start het officiële programma. De onderdelen zijn:

 • Ontwikkelingen in de zorg
  Jean-Paul van Haarlem, lid Raad van Bestuur
  ONVZ Zorgverzekeraar, geeft een update.
 • Wat is het belang van vitaliteit voor uw organisatie? 
  Oud-topsporter Jochem Uytdehaage beantwoordt deze vraag.
 • Vitaliteitsprogramma Energy@ING
  Xander Kers, Manager Verkoop ONVZ Zorgverzekeraar, gaat in gesprek met Johanna Dekker, Directeur Health & Safety ING, en Mikkel Hofstee, Directeur Lifeguard, over Energy@ING. Aan de orde komt onder andere waarom ING heeft gekozen voor dit vitaliteitsprogramma, wat het inhoudt en wat het ING oplevert?
 • ONVZ als vitaliteitspartner
  Kenneth Schuit, Commercieel Directeur ONVZ Zorgverzekeraar, legt uit wat ONVZ voor u als werkgever kan betekenen op het gebied van vitaliteit. Hij betrekt hierbij zijn ervaringen met het vitaliteitsprogramma voor ONVZ-medewerkers.
 • Discussie Aan Tafel!
  Aan tafel bediscussiëren wij samen met u en de gastsprekers het thema vitaliteit en preventie.

Om 17.45 uur sluiten we het officiële programma af. Daarna is er gelegenheid tot napraten tijdens een aangeklede borrel.

Input gewenst

Omdat ONVZ het belangrijk vindt dat de bijeenkomst over vitaliteit en preventie aansluit bij uw verwachtingen, verzoeken wij u eventuele vragen bij inschrijving aan ons door te geven. Wij bekijken of en hoe wij deze input kunnen verwerken in de presentaties. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Schrijf u nu direct in

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, is het raadzaam om u zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan via het digitale inschrijfformulier. Uiterlijk een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging.

Tot Aan tafel!

Verkoopondersteuning

Tel 030 639 64 10

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

aantafel@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding