Inloggen Digitaal Portaal

Veelgestelde vragen


Top van meest gestelde vragen

ADN Postbus van ONVZ gewijzigd
Door een administratieve wijziging bij ABZ heeft met ingang van heden ONVZ een ander postbus nummer ten behoeve van het ontvangen (en verzenden) van ADN berichten (prolongatie- en mutatieberichten, e.d.).

Het oude nummer van ONVZ I094330030135128 is vervangen door het nummer I094399077022822. 
Wij verzoeken u dit te wijzigen in uw administratiepakket zodat u de prolongatie- en mutatieberichten van ONVZ weer kunt ontvangen en verwerken in uw backoffice. Als u vragen heeft over de wijze waarop u dit kunt wijzigen, kunt u contact opnemen met de helpdesk van uw administratiepakket. 
De oude postbus is vanaf 24 februari 2015 vervallen, vanaf die datum heeft u geen berichten meer van ONVZ ontvangen. De achterstallige berichten zult u alsnog van ONVZ ontvangen. Voor het verzenden van berichten naar ONVZ zult u ook het nieuwe I09-nummer moeten gebruiken omdat het oude I09-nummer niet meer beschikbaar is.

Afhandeling van declaraties
In verband met een nieuw automatisering systeem is de verwerkingsduur van de ingezonden nota’s langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wijzigingen nog niet doorgevoerd
In verband met een nieuw automatisering systeem is de verwerkingsduur van de wijzigingen langer dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor. De bevestiging van de wijziging volgt.

Voor overige vragen nodigen wij u uit om deze te stellen via vo@onvz.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Een antwoord op de meeste vragen

Heeft u een vraag over onze producten of dienstverlening? Grote kans dat u hier het antwoord vindt. Kijk in het onderwerpenmenu hiernaast en klik het onderwerp aan waarover u meer wilt weten.

Contact

Komt u er toch niet uit of staat uw vraag er niet bij, bel dan relatiebeheerders van de afdeling Verkoopondersteuning of gebruik het contactformulier. Zij helpen u graag verder.

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding