Inloggen Digitaal Portaal

Digitaal Portaal

Hieronder staan de veelgestelde vragen over Digitaal Portaal

Digitaal Portaal Alle veelgestelde vragen
  • Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Dat is eenvoudig op te lossen. Bij het inloggen op Digitaal Portaal kiest u voor de optie Wachtwoord vergeten. Na uw klik, beantwoordt u een aantal vragen waarmee we uw identiteit kunnen vaststellen. Hierna krijgt u een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

• Hoe kan ik mijn account activeren?

U kunt uw account activeren met de activeringscode uit de brief die u van ons krijgt.

• Mijn activeringscode werkt niet. Hoe kan dat?

Bij het intypen van de activeringscode is een fout snel gemaakt. Let op dat u geen 0 (nul) met een O of de 1 met een I (ie) verwisselt. Houd er ook rekening mee dat de activeringscode na 30 dagen verloopt.

• Staan mijn browserinstellingen goed ingesteld?

Gebruikt u Explorer, kies dan bovenin het venster Extra, Internet opties, tab geavanceerd. Daarin vinkt u de optie SSL2 en SSL3 aan.

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl