Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ als partner

Samen voor kwaliteit

Een kwalitatief goed product verdient een kwalitatief goed advies. Vandaar dat ONVZ kiest voor een intensieve en duurzame samenwerking met u als onafhankelijk intermediair. Consumenten verdienen toch het allerbeste? Niet alleen professionaliteit en kennis van de (zorg)markt, maar ook oprechte interesse en maatwerk. ONVZ hecht aan een adviseur die meerwaarde creëert voor de klant. Waarbij wij u uiteraard optimaal faciliteren.

Vernieuwend in zorg en producten

Wij houden de ontwikkelingen in de gezondheidszorg nauwlettend in de gaten en introduceren vernieuwende producten. Heeft u ooit gehoord van ‘Het Beste Zorgidee?’ Dit is een jaarlijkse wedstrijd van ONVZ. Daarmee stimuleren we consumenten, bedrijven en zorgverleners mee te denken over (zorg)innovatie. Zoals wij ook u als tussenpersoon geregeld om uw mening of hulp vragen bij onze service en productontwikkeling. Want samen weten we meer dan alleen.

Samenwerken?

Wilt u ook samenwerken met ONVZ? Heeft u interesse in de verkoop van onze producten? Bel dan met de afdeling Verkoopondersteuning voor een afspraak met een van onze accountmanagers. Of gebruik het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Graag tot ziens!

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding