Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ levert topkwaliteit

Afspraak is afspraak

Uw klant is onze zorg, en voor uw klant is alleen het beste goed genoeg. Daarom levert ONVZ Zorgverzekeraar topkwaliteit, van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Face-to-face, aan de telefoon, via het internet, in onze offertes, polissen en brieven. Deskundig, doordacht en integer. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en als we iets doen, dan doen we het goed.

Onderzoek toont aan

Bij onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken eindigt ONVZ al jaren in de hoogste regionen. Zowel consumenten als verzekeringsadviseurs plaatsen ons steevast in de top. Ons uitgebreide assortiment bevat voor elk wat wils, van particulier tot de zakelijke markt, van zelfstandig ondernemer tot multinational.

In goede handen

Service en gemak zijn bij ons een gegeven. Zo begeleidt de ZorgConsulent mensen naar de juiste zorg als een persoonlijke gids in zorgland, door het checken van wachttijden en het geven van gezondheidsinformatie. Ook een second opinion is zo geregeld. Declaraties verwerken wij snel en goed en via ons Service Center en het internet zijn wij prima bereikbaar. Daarnaast sturen wij onze leden een speciaal magazine over gezondheid, Lijf & Leden.

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding