Inloggen Digitaal Portaal

Communicatie september 2014

Overzicht veranderingen


In de huidige situatie bent u gewend om uw akkoord te geven op collectieve contracten via Digitaal Portaal. Ons nieuwe administratiesysteem ondersteunt deze functionaliteit echter (nog) niet. Dat betekent dat u voortaan collectieve contracten voor accordering per e-mail (als PDF) ontvangt. Na ondertekening kunt u het document aan ONVZ retourneren. Wij zijn ons ervan bewust dat deze werkwijze voor u iets arbeidsintensiever is dan u gewend bent. Wij vertrouwen er dan ook op dat deze situatie tijdelijk van aard is en wij u weer snel de mogelijkheid van het accorderen van collectieve contracten kunnen aanbieden in Digitaal Portaal.


In de huidige situatie kunt u collectieve contracten die eerder voor akkoord zijn gegeven in Digitaal Portaal, inzien via ditzelfde Digitaal Portaal. OHI ondersteunt deze functionaliteit echter niet. Gevolg hiervan is dat wij u verzoeken voortaan zelf een kopie van deze documenten in uw administratie te bewaren. U ontvangt van elk collectief contract van ONVZ een exemplaar per e-mail. Wij zijn ons ervan bewust dat deze werkwijze voor u iets arbeidsintensiever is dan u gewend bent. Wij vertrouwen er dan ook op dat deze situatie tijdelijk van aard is en wij u weer snel inzage in deze collectieve contracten kunnen aanbieden via Digitaal Portaal.


In onze dienstverlening aan verzekerden is MijnONVZ een belangrijke en onderscheidende schakel. Voor veel verzekerden is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld om op elk gewenst moment de eigen gegevens te kunnen inzien en muteren. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast kunnen verzekerden de mobiele applicatie van ONVZ downloaden op hun smartphone en tablet. Dankzij deze app hebben zij hun zorgpas en vergoedingsoverzicht altijd digitaal bij de hand en kunnen zij snel en eenvoudig hun declaraties indienen. Omdat onze verzekerden deze digitale service waarderen, investeren wij in nieuwe en betere functionaliteiten. Bovendien bespaart het u en ons administratieve kosten doordat er minder administratieve afhandelingen worden uitgevoerd.


Met ingang van de prolongatie januari 2015 vervalt de huidige incassovergoeding die wij in rekening brengen bij verzekeringsadviseurs die hebben gekozen voor maatschappij-incasso door ONVZ. Vanaf 1 januari 2015 neemt ONVZ de volledige premie-inning kosteloos voor haar rekening. Daarnaast gaan wij verzekerden informeren dat zij voortaan met ONVZ hun financiële verplichtingen via Ideal kunnen voldoen.

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding