Inloggen Digitaal Portaal

Digitaal Portaal

Met het Digitaal Portaal maken we het u gemakkelijker om uw administratie te doen. Daarom kunt u sinds eind november de data uit Rekening Couranten en Borderellen, van de laatste drie maanden, in Excel-formaat opvragen. ONVZ is bezig om een aantal  functionaliteiten voor 1 juli 2012 te verbeteren of nieuw beschikbaar te stellen.

Zo is ONVZ onder andere bezig om ervoor te zorgen dat u zelf ook uw totalen en subtotalen kan berekenen vanuit Digitaal Portaal. Als aanvulling daarop bekijken wij of we de papieren Rekening Couranten en Borderellen in pdf-formaat beschikbaar kunnen stellen. Dit leidt in de toekomst tot een drastische verlaging of zelfs een mogelijke verdwijning van de papierstroom. Daarnaast zijn we bezig om de menu-indeling van het Digitaal Portaal te verbeteren. Daarmee werken we aan een gebruiksvriendelijke omgeving waarin alle functionaliteiten gemakkelijker door u te raadplegen zijn.

Ideeën?

Als gebruiker van het Digitaal Portaal weet u als geen ander hoe wij dit portaal voor u kunnen optimaliseren. Dus heeft u aanvullingen of suggesties voor het verbeteren van het Digitaal Portaal? Stuur dan uw ideeën naar ideeen@onvz.nl.

Gemakkelijk inloggen met digitaal paspoort

Wist u dat u met uw digitaal paspoort nog gemakkelijker kunt inloggen op het Digitaal Portaal? U heeft dan namelijk geen gebruikersnaam en wachtwoord meer nodig. Om uw digitaal paspoort te kunnen gebruiken, heeft u wel een actief account van ons Digitaal Portaal nodig. Heeft u nog geen account? Vraag dat dan aan via onvz.nl/digitaalportaal.nl. Zodra u uw account heeft geactiveerd, kunt u op twee manieren inloggen: direct met uw digitaal paspoort of met uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw Digitaal Portaal account. Aan u de keuze!

Heeft u nog geen digitaal paspoort? Dan kunt u dit aanvragen via ABZ.

Artikelen ONVZ Nieuws 2 april 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding