Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ LijfStijl test

Dat het belangrijk is om op onze gezondheid te letten weten we allemaal. Toch is het goed om er af en toe extra aandacht aan te besteden. Daarom heeft ONVZ de ONVZ LijfStijl test ontwikkeld. Via deze korte test komt iedereen achter zijn of haar LijfStijl score. Dat getal geeft een indicatie hoe gezond je in het leven staat. De ONVZ LijfStijl test is laagdrempelig en vooral bedoeld om met elkaar het gesprek aan te gaan over gezond leven en genieten van je gezondheid.

Hoe meer mensen ONVZ kennen, hoe gemakkelijker het voor u als verzekeringsadviseur is om uw relaties voor een zorgverzekering van ONVZ te interesseren. Daarom is ONVZ het hele jaar op diverse evenementen én online aanwezig met de LijfStijl test. Maar u kunt deze test ook inzetten voor uw grote collectiviteiten. Ook voor een bedrijf is het interessant om te weten hoe het gesteld is met de gezondheid van haar medewerkers. Wilt u alvast een kijkje nemen in de keuken hoe de ONVZ LijfStijl test ingezet kan worden bij een werkgever? Bekijk dan de speciaal hiervoor op maat gemaakte site per deelnemende werkgever met alle informatie en een uitlegvideo. Let op: dit is een site met een fictieve werkgever.

Waarom zouden bedrijven meedoen?

Meedoen aan de ONVZ LijfStijl test is leuk en levert stof tot gezonde conversatie:

  • De LijfStijl test maakt medewerkers bewust van het belang van een gezonde levenswijze. 
  • Aandacht voor de gezondheid vermindert het ziekteverzuim van medewerkers. 
  • De LijfStijl test levert waardevol inzicht in de gezondheid van het bedrijf.

Hoe werkt de ONVZ LijfStijl test?

De LijfStijl test bestaat uit twee delen. Het eerste deel vindt op locatie van de werkgever plaats bij het Wellpoint. Het Wellpoint is een mobiel meetpunt voor BMI, hartslag, vetpercentage en bloeddruk (boven en onder). De medewerkers doen er een ‘quickscan’ en meten hun fysieke waardes. Voor het tweede deel beantwoorden de medewerkers vragen op ONVZLijfStijl.nl/xxx (bedrijfsnaam). Uiteindelijk leveren beide delen van de LijfStijl test samen een LijfStijl score op. Deze score geeft een indicatie van de gezondheid van de deelnemer.

Hoe doen uw collectiviteiten mee?

Wilt u een bedrijf aandragen voor de ONVZ LijfStijl test? Neemt u dan contact met ons op via 030  639 64 10 om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u alvast zelf de ONVZ LijfStijl test maken en/of deze test op uw eigen site zetten? Bekijk de test via www.onvzlijfstijl.nl

Artikelen ONVZ Nieuws Augustus 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding