Inloggen Digitaal Portaal

BeterWerkenCoach, ook voor griepprik

Ook dit jaar heeft de BeterWerkenCoach van ONVZ bedrijven ondersteund bij hun griepprikactie. Onze serviceprovider Premeo heeft medewerkers tijdens werktijd op de werkvloer voorzien van de griepprik. Zo wordt nauwelijks werktijd verzuimd. De BeterWerkenCoach biedt meer voordelen.

Gunstige tarieven

De tarieven voor de griepprik vanuit de BeterWerkenCoach zijn zeer concurrerend met die van een griepprikactie uitgevoerd door de arbozorgverlener. Maakt een werkgever gebruik van de BeterWerkenCoach, dan worden bovendien de griepprikkosten van de ONVZ-verzekerden achteraf vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Zo snijdt het mes voor de werkgever aan twee kanten: een lager tarief per griepprik en een vergoeding vanuit ONVZ voor de werknemers die bij ons zijn verzekerd.

BeterWerkenCoach biedt voordelen

De griepprik op de werkplek is één van de voordelen van de BeterWerkenCoach van ONVZ. Daarmee kunt u de toegevoegde waarde van de BeterWerkenCoach aan uw zakelijke klanten laten zien en de waarde van uw advies voor de zorgverzekeringen van ONVZ bewijzen.

Wilt u meer weten over de BeterWerkenCoach van ONVZ, neem contact op met uw accountmanager of uw intern relatiebeheerder van ONVZ. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 639 6410.

Artikel ONVZ Nieuws December 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding