Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ favoriete zorgverzekeraar bij verzekeringsadviseur

Misschien heeft u het al gelezen op AMweb: ONVZ is favoriet bij u als verzekeringsadviseur. Met een 7,9 kreeg ONVZ de hoogste gemiddelde waardering voor de manier waarop wij met u samenwerken. Wij zijn natuurlijk enorm trots op uw blijk van waardering!

Elke dag doen onze medewerkers hun uiterste best om u optimaal te ondersteunen, zodat u uw klanten goed kunt adviseren. Wij staan dagelijks voor u klaar om dit cijfer volgend jaar te overtreffen.

Groei portefeuille

In het onderzoek Zorgverzekeringen 2012 heeft bureau D&O 242 tussenpersonen ondervraagd over tien zorgverzekeraars. Uit dit onderzoek blijkt naast de hoge waardering voor ONVZ ook dat u positief bent over de toekomst van ONVZ-zorgverzekeringen in uw portefeuille.
Zo verwacht 37% van de ondervraagde verzekeringsadviseurs dat zakendoet met ONVZ, dat hun zorgportefeuille zal toenemen, en maar liefst 57% verwacht dat die portefeuille minimaal gelijk blijft. In totaal verwacht 94% van de verzekeringsadviseurs dat zakendoet met ONVZ dat hun portefeuille groeit of minimaal gelijk blijft. Dit percentage is beduidend hoger dan de afgelopen jaren.

Vertrouwen

Deze cijfers laten zien dat verzekeringsadviseurs nog steeds vertrouwen hebben in de zorgverzekeringsmarkt en in ONVZ. Dat onderschrijven wij helemaal. Zorg is en blijft een essentieel product in uw assurantieadvies aan uw relaties.

Artikel ONVZ Nieuws December 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding