Inloggen Digitaal Portaal

Met ONVZ Aan tafel!

ONVZ wil – als uw persoonlijk kennispartner op het gebied van zorg en vitaliteit – het gehele jaar met u in gesprek zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat vakgenoten onderling ervaringen kunnen delen en elkaar inspireren. ONVZ faciliteert dit graag door middel van gesprekken met u aan onze ONVZ gele tafel.

Op 19, 20 en 25 juni jl. hebben de eerste ‘ONVZ Aan tafel! bijeenkomsten’ plaatsgevonden. In een ontspannen setting wisselden dertig verzekeringsadviseurs uit verschillende regio’s van gedachte over kansen in de zorgverzekeringsmarkt. De kapstok voor de gesprekken was ‘adviseren met een positieve balans’. Ofwel, hoe verdien je je geld in de zorgverzekeringsmarkt? De gesprekken werden geleid door een onafhankelijke gespreksleider en een side kick. Tijdens de discussies kwamen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Prijs versus kwaliteit en switchgedrag
  • Het belang van zorgverzekeringen voor werkgevers
  • Vulling van collectieve contracten
  • Verdienmodellen van verzekeringsadviseurs in de zorgverzekeringsmarkt

Wilt u ook Aan tafel! met ONVZ?

Terugkijkend op deze drie ‘ONVZ Aan tafel! bijeenkomsten’ vinden wij de middagen succesvol en inspirerend. ONVZ gaat daarom graag door met het faciliteren van deze bijeenkomsten voor u. Wilt u ook een keer Aan tafel! met ONVZ? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de BeterWerkenCoach, ZorgConsulent of functionaliteiten van het Digitaal Portaal? Heeft u zelf een onderwerp waarover u graag met ONVZ en/of andere verzekeringsadviseurs van gedachten wisselt? Neemt u dan contact met ons op via 030 - 639 6410.

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding