Inloggen Digitaal Portaal

BeterWerkenCoach ook bij ONVZ

ONVZ promoot niet alleen de BeterWerkenCoach richting haar klanten, maar doet hier zelf natuurlijk ook iets mee!

Preventie, gezondheidsmanagement en vitaliteit zijn belangrijke speerpunten voor ONVZ. Op die gebieden ondersteunen wij onze verzekeringsadviseurs graag richting hun klanten. Maar ONVZ is zelf natuurlijk ook werkgever!

Vitaliteit bij ONVZ

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers fit, vitaal en energiek zijn. Daarom hebben wij verschillende trajecten voor onze medewerkers opgezet. Dat doen wij voor alle medewerkers en op verschillende manieren. Lifeguard, één van onze serviceproviders, helpt ons daarbij.

Hardlopen met een doel

Dit jaar is ONVZ gestart met een wekelijkse loopgroep onder leiding van Marco Koers, een professionele loopcoach. De deelnemers hebben een concreet doel voor ogen. Zo doet het ONVZ-loopteam in juni mee met de ‘Loop door Houten’ en in september met de ‘Dam tot Damloop’. En misschien is het in de toekomst wel klaar voor één van de grote marathons in Europa!

Hulp bij een andere manier van leven

Daarnaast zijn wij met Lifeguard een bewustwordingstraject gestart voor onze medewerkers. Zo begeleiden wij via individuele coaching iedere medewerker die zijn leefstijl wil veranderen en vitaler en energieker wil worden. En dat zie je ook terug in het bedrijfsrestaurant. Medewerkers kunnen voor gezonder eten kiezen en krijgen gratis fruit. We werken hierbij niet alleen samen met Lifeguard, maar ook met onder andere H&C Health Promotion, Ascender, Ergo Optima, Shared Ambition, Gezondkompas en MijnClic.

Meer informatie

Wilt u weten hoe de BeterWerkenCoach ook bij uw zakelijke relaties ingezet kan worden? Of wilt u met ons van gedachten wisselen over dit onderwerp? Geef dit dan aan bij uw accountmanager of interne relatiebeheerder via 030 – 639 64 10. Wij gaan graag met u in gesprek. 

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding