Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ Informatiebijeenkomsten: Zorgupdate Aan tafel!

Begin oktober jongstleden heeft ONVZ haar jaarlijkse Informatiebijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten waren volledig in een nieuw jasje gestoken. Het grote verschil met voorgaande jaren was het interactieve programma met de kapstok Zorgupdate Aan tafel!. ONVZ ging in gesprek met een select aantal verzekeringsadviseurs over wat er allemaal gebeurt in de zorgverzekeringsmarkt.

Interactief programma

Een nieuw onderdeel was het Worldcafé waarbij in kleine groepen werd gediscussieerd over welke rol en verantwoordelijkheden verzekeringsadviseurs en zorgverzekeraars met elkaar kunnen oppakken. Gezamenlijk hebben we concreet kansen geformuleerd waarmee beide partijen elkaar onderling mogelijk hebben geïnspireerd en nu concreet aan de slag gaan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de ONVZ Informatiebijeenkomsten dit jaar? Hieronder vindt u alle links. Ook is er een compilatie gemaakt van de bijeenkomst in Eindhoven. Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem dan contact op met uw Accountmanager of Relatiebeheerder via 030 639 64 10.

Hierbij de links naar de films en presentaties:

Hierbij de links naar de foto's:

Artikel ONVZ Nieuws November 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding