Inloggen Digitaal Portaal

Vraag nu individueel collectief aan voor 2013

Wilt u in 2013 uw klanten een individueel collectief aanbieden, dan kunt u dat nu bij ons aanvragen. Een individueel collectief biedt uw klanten én uzelf voordelen. Uw klant ontvangt meer korting bij deelname aan een individueel collectief.

In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u al geattendeerd op de voordelen van het omzetten van individuele polissen van klanten naar een individueel collectief. Sinds onze laatste berichtgeving over deze collectiviteit heeft een groot aantal van uw collega verzekeringsadviseurs gebruik gemaakt van deze mogelijkheid om klanten extra korting te bieden. Dit aantal blijft stijgen en dat is natuurlijk niet voor niets.

Als verzekeringsadviseur wilt u uw klanten graag tevreden houden. Dat doet u door goed advies te geven, bijvoorbeeld hoe uw klanten het meest voordelig uit zijn. Door uw klanten om te zetten van een individuele polis met de kortingen van 2% op de basisverzekering en 2% op de aanvullende verzekeringen naar een individueel collectief tarief met kortingen van 3% op de basisverzekering en 7% op de aanvullende verzekeringen kunt u uw klanten een mooie korting bieden. Honderden collega’s gingen u voor, omdat het omzetten van hun individuele portefeuille ervoor zorgt dat ze meer nieuwe verzekerden met een aantrekkelijk tarief kunnen aantrekken en omdat ze veel beter bestaande verzekerden kunnen vasthouden.

Immers, door het breed aanbieden van dit premievoordeel aan uw gehele individuele portefeuille zal het aantal royementen afnemen. En dat is zeker in een jaar waarin het eigen risico van de basisverzekering stijgt van € 220,- naar € 350,- per premiebetalende verzekerde een extra financiële tegemoetkoming voor uw bestaande klanten. Het omzetten werkt dus ook in uw voordeel! Daarom zet ONVZ het succes van het individueel collectief graag voort en kunnen de nieuwe omzettingen ingaan per 1 januari 2013.

Individueel collectief aanvragen

Wilt u een individueel collectief aanvragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 030 – 639 64 10. Wij zorgen dan voor het inregelen van de juiste tarieven voor de jaarlijkse aanpassingen.

Artikelen ONVZ Nieuws Oktober 2012

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding