Inloggen Digitaal Portaal

Focus op MKB in Week van de Preventie

Op initiatief van ONVZ en MKB Nederland vond van 25 tot 28 november 2013 de Week van de Preventie plaats. Centraal thema: hoe kan een MKB-ondernemer medewerkers gezond en vitaal houden?

Vitaliteitsprogramma’s

Veel MKB-bedrijven ontbreekt het aan middelen, mensen en tijd om aandacht te besteden aan het verbeteren van de vitaliteit van werknemers. ONVZ schiet deze bedrijven te hulp door haar kennis over vitaliteitsprogramma’s actief aan te bieden. Om hier bekendheid aan te geven, nam ONVZ het initiatief voor de Week van de Preventie.

Website

Op de website van de Week van de Preventie kunt u een aantal filmpjes bekijken van de verschillende activiteiten. U vindt er een interview met bestuursvoorzitter Erno Kleijnenberg van ONVZ, een lunchdebat onder leiding van televisiepersoonlijkheid Jort Kelder en een lezing van Annet de Lange, auteur van het boek ‘Een leven lang inzetbaar’.
Wellicht heeft u MKB-ondernemers in uw klantenbestand die u hierop kunt attenderen. Zo kunnen ze zien wat ze als werkgever zelf kunnen doen en op welke manier ONVZ ze hierbij van dienst kan zijn. Meer gedetailleerde informatie hierover vindt u in een apart bericht in deze nieuwsbrief.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de Week van de Preventie of over de rol die ONVZ kan spelen om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers in het MKB te verbeteren? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ook een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding