Inloggen Digitaal Portaal

Vitaliteitsprogramma’s nu ook voor het MKB

ONVZ heeft veel kennis over het ontwikkelen en uitvoeren van vitaliteitsprogramma’s bij grote ondernemingen. Deze programma’s zijn nu ook beschikbaar voor het MKB. Voor uw klanten kan dat een extra argument zijn om voor ONVZ te kiezen.

Gezond en vitaal

Gezonde en vitale medewerkers dragen in belangrijke mate bij aan een florerend bedrijf. Maar hoe kan een werkgever in het MKB er voor zorgen dat werknemers gezond en vitaal blijven? Vaak ontbreekt het deze werkgevers aan kennis en mogelijkheden. Om die reden stelt ONVZ nu ook MKB-bedrijven in staat om de vitaliteitprogramma’s te volgen.

BeterWerkenCoach

Heeft u MKB-klanten met vragen over gezondheid en vitaliteit? Dan kunt u ze attenderen op de BeterWerkenCoach van ONVZ. Die kan bedrijven adviseren over oplossingen die ook voor het MKB interessant zijn. Voorbeelden zijn workshops over stress en ontspanning, gezonde voeding en stoppen met roken. De toegang tot deze vitaliteitsprogramma’s kan voor uw klanten een extra argument zijn om voor ONVZ te kiezen.

Meer informatie?

Heeft u een of meer MKB-klanten die u in contact wil brengen met de BeterWerkenCoach? Neemt u dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ook een e-mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws December 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding