Inloggen Digitaal Portaal

Het Loyaal Collectief, juist nu belangrijk

Vaak is het goedkoper om een bestaande klant te behouden, dan een nieuwe te werven. Daarom biedt ONVZ u het Loyaal Collectief. Hiermee kunt u vertrekkende verzekerden uit een ONVZ-collectiviteit onze collectieve voordelen blijven bieden. Prettig voor u én uw klanten. En zo geregeld!

Speciaal voor ex-werknemers

Veel werknemers zijn via hun werkgever verzekerd bij een collectiviteit van ONVZ, waardoor ze profiteren van aantrekkelijke kortingen op hun premie. Maar wat gebeurt er met deze verzekering als de werknemer uit dienst treedt, vrijwillig of onvrijwillig?

Dan is het Loyaal Collectief van ONVZ de oplossing. Daarmee houdt de werknemer zijn verzekering bij ONVZ én onze aantrekkelijke korting. In de meeste gevallen is deze even hoog als bij zijn of haar vroegere werkgever.

Behoud van uw portefeuille

Met het Loyaal Collectief laat u uw klanten zien dat u met hen meedenkt en goede oplossingen aanbiedt. Dat is zeker in deze tijd van crisis belangrijk. U kunt uw klanten geruststellen, en zeker niet onbelangrijk, hen behouden voor uw portefeuille.

Snel en gemakkelijk geregeld

Wilt u uw klanten die een ONVZ-collectief moeten verlaten ook een goed alternatief bieden? Neem dan contact op met uw relatiemanager. Die kan u meer uitleg geven en begeleidt u bij het afsluiten van een Loyaal Collectief voor uw kantoor. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Meer informatie

Met al uw vragen over het Loyaal Collectief kunt u contact opnemen met uw relatiemanager. U kunt ONVZ bereiken via 030 639 64 10 of een mail sturen naar vo@onvz.nl.

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding