Inloggen Digitaal Portaal

ONVZ helpt u verder in de markt

Als adviseur ziet u dagelijks kansen in de markt en u wilt daar graag meer uithalen. Denkt u dan eens aan de ondersteuning die ONVZ biedt. Zoals kant-en-klare marketingmaterialen en het Digitaal Portaal, voor een effectief beheer van uw portefeuille. Wilt u graag meer weten over onze MarketingSupport? Of wenst u nadere uitleg over het Digitaal Portaal? In een speciale Aan Tafel!-bijeenkomst helpen we u graag verder!

Bewezen kracht

Om u als adviseur optimaal te ondersteunen bij uw werk, heeft ONVZ MarketingSupport ontwikkeld. Hierin vindt u passende marketing- en communicatiematerialen die hun kracht bewezen hebben, voor uiteenlopende klantgroepen. Zoals verkoopbrieven, e-mails en brochures. Zo haalt u heel gemakkelijk meer uit uw verkoopkansen en kunt u prospects eenvoudig benaderen met de juiste marketingmiddelen.

Digitaal Portaal: alle informatie op één plek

Ook het Digitaal Portaal biedt u veel voordelen. Dit portaal vereenvoudigt uw werk en u kunt hierin alle klantinformatie vinden die u nodig heeft. Zelfs het aanvragen van offertes is een optie.

Eenvoudig inloggen

De mogelijkheden van het Digitaal Portaal worden continu uitgebreid. Daarbij letten we uiteraard ook op het gebruikersgemak. Zo kunt u voor het inloggen gebruik maken van uw digitaal paspoort. Met uw certificaat logt u elke volgende keer heel gemakkelijk in.

Steeds meer gebruikers

Het aantal gebruikers van Digitaal Portaal is de afgelopen maanden weer sterk gestegen. Dat is niet voor niets. Verzekeringsadviseurs geven aan dat ze hiermee sneller en efficiënter kunnen werken.

Ga met ons Aan Tafel!

In het najaar organiseert ONVZ een speciale Aan Tafel!-bijeenkomst over al onze mogelijkheden ter ondersteuning. Hierin vertellen we u ook graag over de voordelen van het Digitaal Portaal. Daarmee helpen we u om nog efficiënter en gemakkelijker te werken.

Om Aan Tafel! zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen, willen we graag van u horen wat uw vragen zijn over onze support. Wilt u meer weten over specifieke onderdelen? Of vraagt u zich af hoe u kunt starten met het Digitaal Portaal? We hopen dat u de moeite neemt om te reageren. Alvast hartelijk dank daarvoor.

U kunt uw vragen en verzoeken doorgeven aan uw eigen relatiemanager, een mailtje sturen naar vo@onvz.nl of bellen naar
030 639 64 10.

Artikelen ONVZ Nieuws Juli 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding