Inloggen Digitaal Portaal

Aanvullend verzekerd bij ONVZ, zónder medische selectie

Natuurlijk weet u dat ONVZ ook verschillende zorgverzekeringen
non-select aanbiedt. Zo zijn de Vrije Keuze Extrafit en Benfit toegankelijk voor al uw klanten. Daarnaast geldt er geen selectie voor Optifit bij werkgeverscontracten vanaf vijftig (potentiële) verzekerden.

Veel vaker non-select dan u wellicht verwacht…

ONVZ heeft vijf aanvullende zorgverzekeringen in haar assortiment, die ieder op hun eigen niveau ruime vergoedingen bieden. Alleen bij de Vrije Keuze Superfit en Topfit, onze meest uitgebreide verzekeringen, krijgen uw klanten altijd te maken met medische selectie.

Superfit en Topfit behoren dan ook tot de absolute top in Nederland, zo laat een onafhankelijke analyse van Zorgweb zien. Maar niet alle klanten vragen om het allerbeste. Daarom is het vaak ook goed om opties als Extrafit, Benfit en Optifit voor te leggen. Wellicht zijn deze beter passend voor uw klant.

Om u een compleet beeld te geven, zetten wij de aanvullende zorgverzekeringen van ONVZ nog eens voor u op een rij.

Extrafit en Benfit: kwaliteit tegen een concurrerende premie

Extrafit en Benfit vergoeden een aantal belangrijke medische kosten, tegen een zeer concurrerende premie. Denkt u bijvoorbeeld aan fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, geneesmiddelen en behandelingen in het buitenland. Benfit biedt daarnaast een ruime vergoeding voor orthodontie bij kinderen. Beide verzekeringen zijn
non-select.

Optifit: toppakket met zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Volgens onafhankelijk onderzoek van Zorgweb staat Optifit in de
top 10 van meest uitgebreide aanvullende verzekeringen. Het is een van de beste producten in de markt, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook Optifit is non-select toegankelijk voor collectieve werkgeverscontracten met voldoende (potentiële) deelnemers.

Optifit biedt ruime vergoedingen op het gebied van fysiotherapie en geneesmiddelen (tot maximaal € 4.540,- voor geregistreerde geneesmiddelen). Daarnaast wordt orthodontie bij kinderen voor maar liefst 100% vergoed (terwijl er geen premie voor kinderen in rekening wordt gebracht).

Superfit en Topfit: absolute top van Nederland

Superfit is volgens Zorgweb de meest uitgebreide aanvullende verzekering van Nederland en ook Topfit staat in de top 3. Met Superfit heeft uw klant één pakket waarin nagenoeg alle medisch (noodzakelijke) kosten zijn gedekt. Van alternatieve geneeswijzen, tot fysiotherapie, dieetadvisering en preventiecursussen.

Wanneer medische selectie?

In onderstaand schema kunt u zien wanneer ONVZ een medische selectie hanteert bij haar aanvullende verzekeringen.

Aanvullende verzekeringen ONVZ Medische selectie bij
particuliere klanten
Medische selectie bij
collectieve klanten
Extrafit Nee Nee
Benfit Nee Nee
Optifit Ja Nee, bij vijftig verzekerden of meer
Topfit Ja Ja
Superfit Ja Ja

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over onze aanvullende verzekeringen? Kijkt u dan op de site van ONVZ of bel met uw relatiemanager. U kunt ons ook bereiken via 030 – 639 64 10 of een mail sturen naar vo@onvz.nl. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Artikelen ONVZ Nieuws Juni 2013

Heeft u vragen?

Ma-vrij08:30 - 17:30 uur

vo@onvz.nl

Contact

Zorgverzekeringen

Uw gezondheid is onze zorg. Met uitgebreide vergoedingen, aantrekkelijke premies en persoonlijke service.

Zorgverzekeringen >
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie X Sluit deze melding